fbpx

Jungles en Volkeren van Noord-Laos

Inclusief vluchten. Bezoek het afgelegen noorden van Laos, met de prachtigste jungles waar u meer leert over de bijzonder flora, fauna en het behoud ervan. U leert tijdens deze reis ook verschillende …

va. 3.111,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze bijzondere rondreis leer je het onbekende Laos kennen. Je reist naar afgelegen gebieden en dringt diep de binnenlanden in, waar amper toeristen komen en je het ongerepte Laos kunt ervaren. De overnachtingen vinden plaats in eenvoudige en soms bijzondere accommodaties.
Boottocht over de Mekong rivier en jungle
Je begint je ontdekkingstocht met een 2-daagse tocht over de machtige Mekong rivier, waar aan weerszijden van de rivier het dagelijkse leven rustig zijn gang gaat. Het landschap is prachtig en afwisselend.
Bij de grens met Thailand ga je de dichtbegroeide jungle in, waar je van alles leert over de rijke flora en fauna en de bedreigde gibbon aapjes die hier nog leven. Je overnacht 2 nachten in deze jungle, temidden van de prachtige dierengeluiden.
Trekking door Nam Ha National Park
Dit jungle-avontuur wordt gevolgd door een 3-daagse trekking door het Nam Ha National Park, waar het landschap weer geheel anders is dan in de jungle, maar minstens net zo prachtig. In het nationaal park leer je mensen van de lokale Khamu- en Akha-volkeren kennen en leer je niet alleen hun levenswijzen en tradities kennen, maar je overnacht ook in een Akha-dorp.
Werelderfgoed Luang Prabang
Dan is het weer tijd om naar de bewoonde wereld terug te keren. Je bezoekt de plaatsjes Muang Sing en Udomxay en je sluit je reis af met een ontspannen fietsexcursie door het werelderfgoedplaatsje Luang Prabang, met mooie koloniale gebouwen en schitterende tempels.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Etihad Airways van Amsterdam naar Luang Prabang.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.