fbpx

Jordanië Highlights

Rondreis Jordanië met alle hoogtepunten? Je bezoekt o.a. Amman, Jerash, Madaba, Petra, Dode Zee, Wadi Rum woestijn en Aqaba.

va. 1.188,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Jordanië is een compact land waar je oren en ogen tekort komt door de vele hoogtepunten die je tijdens één rondreis zult ervaren. Het land is gezegend met een indrukwekkende historie die tot leven komt in de vele opgravingen van antieke gebouwen die nog in zeer goede staat zijn. Maar behalve historie heeft het land nog meer te bieden. Verblijf een nacht in het prachtige, uitgestrekte zand- en rotslandschap van de woestijn Wadi Rum en drijf een tijdje in de Dode Zee. Of verken de schitterende onderwaterwereld van de Rode Zee. Kortom, bereid je voor op hele bijzondere, afwisselende rondreis.
Jerash, Madaba en Petra
De rondreis begint met een uitgebreide kennismaking met de historie van Jordanië. Na de hoofdstad Amman reis je naar Jerash, waar je prachtige opgravingen vindt van de antieke, Romeinse stad Gerasa. In Madaba vind je het beroemde oude pelgrimsmozaïek met de oudste landkaart van Palestina.
Dan arriveer je in Petra, een van dé hoogtepunten van je rondreis. In de roze rotswanden zijn prachtige gebouwen, façades en rotsgraven uitgehouwen. Hier kun je eindeloos ronddwalen en je ogen uitkijken naar de vernuftige bouwkunst van de Nabateeërs.
Wadi Rum woestijn
Het is tijd om de opgravingen achter je te laten en je te verliezen in het prachtige landschap van de Wadi Rum woestijn. Hier maak je een jeepsafari door het zandlandschap waar je ook indrukwekkende rotsformaties vindt. Je overnacht midden in de woestijn in een bedoeïenen tentenkamp.
De Rode Zee en de Dode Zee
Dan is het tijd om het rustiger aan te doen. Je reist naar Aqaba aan de Rode Zee, waar je je kunt ontspannen aan het strand of bij het zwembad van je resort. Daarna reis je naar de Dode Zee, waar je kunt uitproberen hoe het is om in zo’n zoute zee te drijven.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Amman.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.