fbpx

Jeepsafari met overnachting in de woestijn

Als je op avontuur in Dubai wilt, dan is deze tour perfect voor jou. Ga mee op een spectaculaire jeepsafari door de zandduinen, waarna je overnacht in een eenvoudig tentenkamp middenin de eindeloze wo…

va. 161,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Als je op avontuur in Dubai wilt, dan is deze tour perfect voor jou. Ga mee op een spectaculaire jeepsafari door de zandduinen, waarna je overnacht in een eenvoudig tentenkamp middenin de eindeloze woestijn.
In de namiddag word je per jeep opgehaald en zet je koers richting de woestijn. Je maakt een spectaculaire tocht met de jeep over de duinranden, waarbij de auto flink schuin kan gaan. Onderweg zul je op een goed punt stoppen om de zonsondergang in de woestijn mee te maken, waarna je naar het woestijnkamp rijdt. ’s Avonds geniet je van een heerlijke barbecue, begeleid met diverse shows en activiteiten zoals kameel rijden en waterpijp roken.
Overnachting in de woestijn
En nadat de dagjesmensen zijn teruggekeerd naar Dubai stad, daalt de rust van de woestijn over het kamp en zul je je een echte bedoeïene voelen. Je kunt je eigen overnachtingsplaats binnen het kamp kiezen. Slaapmatjes en slaapzakken worden verzorgd. Tijdens de avond zul je meemaken waarom de Arabische nachten zo vaak als magisch worden omschreven. De rust, sterren en eindeloze duinen zullen je de adem benemen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.