fbpx

Javaans verleden, orang-oetans en Bali

Inclusief vluchten. Rondreis door Indonesië waarbij je 3 eilanden combineert. Java, het eiland waar je veel terugziet uit ons Nederlands-koloniale verleden, Kalimantan vol ruige jungle en bijzondere …

va. 2.258,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze individuele rondreis door Indonesië combineer je 3 eilanden van de archipel met elkaar. Java, het eiland waar je veel terugziet uit ons Nederlands-koloniale verleden, maar ook met een prachtige lokale cultuur van sultans, kunsten en tradities. Kalimantan, oftewel Indonesisch Borneo, heeft grote stukken ruige jungle vol met enorme bomen en de meest bijzondere plant- en diersoorten ter wereld, waaronder natuurlijk de orang-oetan. Op Bali kun je uitrusten aan het heerlijke strand of de veelzijdige natuur en cultuur van Bali ontdekken.
Deze Indonesië rondreis start op Java, waar je verschillende landschappen, leuke steden en fantastische bezienswaardigheden aandoet. Je reist comfortabel per trein van plaats naar plaats en hebt alle vrijheid om zelf je tijd in te delen.
Jungle en orang-oetans op Kalimantan
Daarna vlieg je naar het Kalimantan, waar je een aantal dagen in Tanjung Puting doorbrengt. Dit is het bekendste nationale park van Kalimantan en herbergt een enorme diversiteit aan flora en fauna. Zo vind je hier mangrovemoerassen, tropisch regenwoud en is het de thuishaven van o.a. herten, makaken, diverse bijzondere vogel- en reptielsoorten en de voor Borneo inheemse neusaap. Maar het park geniet internationale bekendheid vanwege het wereldberoemde orang-oetan centrum Camp Leakey.
De enige manier om door het park te reizen is per boot, waar je kriskras door de ongerepte jungle vaart en onderweg allerlei wild langs de oevers kunt spotten. Ook bezoek je 2 van de orang-oetan voederplaatsen midden in de jungle. Je verblijft aan boord van een traditionele Klotok boot. De faciliteiten zijn eenvoudig, maar het avontuur des te groter. En de ervaring om ’s ochtends, middenin de jungle, wakker te worden van de vele geluiden van de natuur, is onvergetelijk.
Strandvakantie op Bali
Na het bezoek aan Kalimantan en Java vlieg je naar Bali en heb je nog enkele dagen om lekker bij te komen en te genieten van het strand.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Jakarta.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.