fbpx

Islandhopping: Pareltjes rondom Bali

Inclusief vluchten. Een populaire manier om je vakantie in Indonesië te besteden is om meerdere tropische eilanden tijdens één rondreis aan te doen, oftewel het zogenaamde islandhopping. Tijdens de…

va. 1.418,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Een populaire manier om je vakantie in Indonesië te besteden is om meerdere tropische eilanden tijdens één rondreis aan te doen, oftewel het zogenaamde eilandhoppen. Eilandenarchipel Indonesië, en met name rondom Bali, is hier de ideale bestemming voor.
Lembongan, Gili en Lombok
Tijdens deze individuele combinatiereis zul je naast het godeneiland Bali, nog 3 verschillende eilanden ontdekken. Je kunt genieten op de rustige tropische zandstranden van Nusa Lembongan, de schildpadrijke wateren van Gili Trawangan en het veelzijdige, maar nog onbekende Lombok.
De transfers en hotels zijn voor je geregeld en verder kun je jouw vakantie helemaal naar eigen wens indelen. Op de parelwitte stranden met wuivende palmen kom je pas echt tot rust!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Denpasar.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.