fbpx

Islandhopping met een Caribisch tintje

Islandhopping met een Caribisch tintje

va. 2.081,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Een populaire manier om je vakantie in Mexico te besteden is om meerdere tropische eilanden tijdens één rondreis aan te doen, oftewel het zogenaamde eilandhoppen. Mexico heeft een aantal eilanden in de Golf van Mexico en de Caribische Zee die hier uitermate geschikt voor zijn. Geniet van een reis vol zon, zee en strand, met weer een geheel andere sfeer op ieder eiland.
Klein maar fijn Isla Mujeres
Het kleine Isla Mujeres is een waar Caribisch eilandparadijsje, net voor de kust van Cancun gelegen. Je kunt er heerlijk relaxen aan één van de stranden en genieten van een uitzicht van wuivende palmen, oogverblindend wit strand en azuurblauwe zee.  ’s Avonds hangt er een gezellige Caribische vibe op het eiland en onderwater is Isla Mujeres bijzonder kleurrijk! Je kunt er prachtig snorkelen en duiken en de kans dat je hier een zeeschildpad ziet is groot!
Levendig Cozumel
Isla Cozumel is dan weer een heel ander eiland. Qua afmetingen is het een stuk groter dan Isla Mujeres en door een dichtbegroeid binnenland speelt het leven zich vooral langs de kusten van het eiland af.
Cozumel is een belastingvrije zone waar veel cruiseschepen aanleggen. Het kan overdag dus best druk zijn met dagjesmensen, maar ’s avonds wordt het rustiger en leer je een heel ander Cozumel kennen. Huur een scooter of een auto en rij bijvoorbeeld naar Punta Sur, een natuurpark op het zuidelijke puntje van het eiland waar je spierwitte stranden vindt, kunt snorkelen en misschien wel flamingo’s en krokodillen zult spotten. Of toer langs de veelal verlaten oostkust, waar je bij een knus lokaal barretje of restaurant stopt voor een verkoelend drankje of prachtig uitzicht.
Paradijselijk Isla Holbox
Als laatste eiland van deze rondreis bezoek je Isla Holbox, dat van alle Mexicaanse eilanden, het minst bezochte, maar tegelijkertijd ook het meest idyllische eiland is. De stranden zijn prachtig, de sfeer gemoedelijk en de vele kleurrijke huisjes en street art zorgen voor een gezellig tafereel.
Geniet van het paradijselijke strand, pak de fiets of een golfkarretje om het eiland verder te verkennen of maak een mooie boottocht naar de nabijgelegen eilandjes waar je flamingo’s en pelikanen kunt spotten. Zorg echter op Holbox vooral dat je geniet van de rust, zon en prachtige omgeving.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Cancún International.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.