fbpx

Islandhopping in de Andaman Zee

Inclusief vluchten. Een geweldige reis voor mensen die wel iets willen zien, maar daarnaast willen genieten van de prachtige stranden, azuurblauwe zee en vakantiesfeer op de eilanden.

va. 1.534,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ben je een strandliefhebber, maar houd je ook van afwisseling? Dan is het combineren van meerdere eilanden de ideale mogelijkheid om in een korte tijd veel van een bestemming te zien.
Eilandhoppen in het tropische zuiden
Zuid-Thailand beschikt over talloze tropische eilanden die worden verbonden door een prima netwerk van veerboten. Hierdoor is het land zeer geschikt voor islandhopping. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter en charme, waardoor je als het ware een aantal verschillende strandvakanties aan elkaar plakt.
Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta en Krabi
Tijdens deze individuele combinatiereis zul je verschillende badplaatsen aan en eilanden in de Andaman Zee, aan de westkant van Thailand, ontdekken. Je bezoekt het schiereiland Phuket, de eilanden Koh Phi Phi en Koh Lanta en tenslotte de badplaats Ao Nang in Krabi. Geniet hier van de prachtige stranden, de azuurblauwe zee en de heerlijke vakantiesfeer.
Je verblijft tijdens deze combinatiereis in prima middenklasse accommodaties die allen centraal zijn gelegen. Naast de vele stranden waar je kunt genieten van de Thaise zon heeft deze regio ook veel te bieden voor een actieve vakantie. Zo kun je er prima duiken en snorkelen. Liefhebbers van rotsklimmen kunnen zich in Krabi helemaal uitleven.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Bangkok.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.