fbpx

India’s Gouden Driehoek en Goa

Inclusief vluchten. Deze privé rondreis is een perfecte introductie van India. Je bezoekt Delhi, Jaipur en Agra, welke samen de Gouden Driehoek vormen van India. Dit combineer je met de prachtige str…

va. 2.443,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze 10-daagse rondreis is een perfecte introductie van het oogverblindende India met zijn talloze schatten. De Gouden Driehoek van India omvat de steden Delhi, Jaipur en Agra, absolute ‘must sees’ tijdens je rondreis door India. Vervolgens naar de witte tropische stranden van Goa.
Tijdens je privé rondreis verblijf je in deluxe & trendy accommodaties en heb je tijdens de Gouden Driehoek een privé chauffeur. Vanuit Delhi, waar je een stadstour langs de hoogtepunten van oud- en nieuw Delhi maakt, vertrek je richting Agra. Uiteraard kan een bezoek aan het meest romantische wereldwonder ter wereld de Taj Mahal in Agra niet ontbreken aan je reis door India. Dan reis je door naar Jaipur. Deze stad is opgebouwd uit roze zandsteen en wordt daarom ook vaak liefkozend de ‘Roze Stad’ genoemd. Hier wacht je een kakofonie van mensen in kleurige gewaden, olifanten, kamelenkarren, ontelbaar veel riksja’s, bazaars vol met sieraden en snuisterijen, schilderachtige Hindoe tempels en prachtige paleizen.
Vakantie naar de tropische stranden van Goa
Je maakt een excursie naar het wereldberoemde Amber Fort, circa 15 kilometer van Jaipur. Het fort ligt majestueus en ongenaakbaar in de heuvels van Jaipur. Onderweg naar Agra bezoek je de indrukwekkendste spookstad ter wereld Fatehpur Sikri, vertaald ‘de verlaten stad’. Vanuit Jaipur vlieg je naar de tropische stranden van Goa, waar je heerlijk kunt ontspannen en kan genieten van Ayurveda massages en dolfijnentochten.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Air France van Amsterdam naar Delhi.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.