fbpx

Inca’s en de Amazone

In 18 dagen bezoek je o.a. Lima, Ica, Balestas Islands, Huacachina, Sacred Valley, Cusco, Machu Picchu en de Amazone.

va. 4.748,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze bijzondere rondreis door Peru zal niemand zich een seconde vervelen. Je hoort spannende verhalen over de Inca’s die vroeger in Peru leefden, je ziet het lokale leven van vandaag de dag in Peru en je maakt kennis met de prachtige flora en fauna van het land.
Lima, Huacachina en Ballestas Islands
 Lima ligt aan de kust en heeft een oud centrum met statige gebouwen uit de koloniale periode. Na een kennismaking met de hoogtepunten van deze stad reis je naar het woestijngebied van Ica. Je verblijft hier in het oasestadje Huacachina waar je de omringende duinen op kunt klimmen.
Je bezoekt ook de Ballestas Islands, die bewoond worden door vele zeedieren. Denk hierbij aan zeeleeuwen, zeehonden, pinguins, schildpadden en natuurlijk veel vogels. Optioneel heb je de mogelijkheid om het prachtige Paracas schiereiland per fiets te bezoeken.
Sacred Valley en Machu Picchu
Naast het machtige landschap heeft de Sacred Valley veel te bieden. Dit ga je o.a. ontdekken tijdens een fietstocht en je gaat zelfs een nachtje kamperen!
Dan neem je de trein via een prachtige panoramische route naar Aguas Calientes om de mystieke Machu Picchu te bezoeken. Een gids neemt je mee terug in de tijd en weet je te vermaken met bijzondere verhalen terwijl je door dit complex loopt. Geniet van deze bijzondere plek!
Dan reis je per trein naar Cusco, waar je het sfeervolle centrum leert kennen tijdens een wandeltocht.
De Amazone
Deze rondreis Peru vol hoogtepunten wordt afgesloten met een groot avontuur in het Amazonegebied. Je verblijft in een lodge en leert de flora en fauna van het Amazone regenwoud op vele verschillende manieren kennen. Wederom een onvergetelijke ervaring!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Lima.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.