fbpx

Horton Plains National park

Het adembenemende Horton Plains National Park is ongetwijfeld één van de mooiste natuur locaties van Sri Lanka, met zijn imponerende World’s End en watervallen. Je kunt hier prachtig wandelen.

va. 70,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Slechts op 32 km van Nuwara Eliya ligt het adembenemende Horton Plains National Park.
Dit is ongetwijfeld een van de mooiste natuur-en eco toeristische locaties van Sri Lanka. Het wordt gekenmerkt door een panoramisch landschap van glooiende heuvels, bedekt met nevelbossen en Patana grasland. Het plateau ligt op een hoogte van 2500 meter boven zeeniveau in de centrale hooglanden van Sri Lanka. Houd er dus rekening mee dat het er regelmatig hard waait.
De grootste attracties in deze regio zijn World’s End met zijn enorme afgrond van ruim 700 m en de watervallen van Baker’s Fall. Het is ook de habitat van een grote variatie aan dieren zoals elanden, herten, reuze eekhoorns, wilde zwijnen, wilde hazen, stekelvarkens en luipaarden! Voor vogel liefhebbers zijn er 87 soorten te ontdekken. Door deze bijzondere flora en fauna staat Horton Plains dan ook op de lijst van World Heritage Site van UNESCO.
Je vertrekt in de vroege ochtend naar de Horton Plains en maakt een prachtige wandeling (+- 3 uur) via de Bakers Falls naar de World’s End. Hier heb je een onvergetelijk uitzicht op de vlakte 1900m lager. Onderweg maak je kans om op de Horton Plains herten, apen en luipaarden te spotten.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.