fbpx

Hoodoos in Bryce Canyon

Hoodoos in Bryce Canyon 2 dagen / 1 nacht Buildingblock

Beschrijving

Welkom in de pilarenzee van Bryce Canyon: waar de ene puntige rotsformatie nog hoger is dan de andere. Deze ‘hoodoos’ zijn soms wel 60 meter hoog en staan verzameld in indrukwekkend amfitheaters die je te voet of met de auto kunt ontdekken. Dus trek je wandelschoenen aan en ontdek één van de vele wandelroutes die het park rijk is of rijd van uitzichtpunt naar uitzichtpunt met de auto.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Hoodoos in Bryce Canyon met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Hoodoos in Bryce Canyon, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.