fbpx

Hiken tussen bergtoppen: Kluane National Park

Hiken tussen bergtoppen: Kluane National Park 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Wandel in het hiking walhalla Kluane National Park langs meren en rivieren met uitzicht op de hoogste bergen van Canada, enorme ijsvlaktes en turquoise gekleurde bergmeren. Je vindt er Mount Logan, de hoogste top van Canada, maar je kunt er ook veel wildlife spotten. Van wolven tot berggeiten en vossen, maar ook de meest diverse populatie aan grizzly beren van Noord-Amerika.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Hiken tussen bergtoppen: Kluane National Park met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Hiken tussen bergtoppen: Kluane National Park, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.