fbpx

Highlights Vuurland en Gletsjers van Patagonië

In 15 dagen bezoekt o.a. Buenos Aires, Calafate, Los Glaciares National Park, El Chaltén, Ushuaia.

va. 4.649,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
In Patagonië tref je de magische wereld van ruige bergen, gletsjervalleien, rivieren, indigoblauwe meren, veenbossen, baaien en stranden. Los Glaciares National Park is een wonderlijke wereld van gletsjers en turquoise meren en is het grootste nationale park van Argentinië. Het Zuid-Patagonische IJsveld strekt zicht deels uit over Argentinië en deels Chili.  Dit ijsveld heeft 47 gletsjers! Het park is ook beroemd om de majestueuze granieten bergpieken, van onder andere Monte Fitz Roy en Cerro Torre. Het ijskoude Tierra del Fuego National Park brengt je naar het einde van de wereld. Met een rit per stoomtrein bereik je de glesjervallei.
Highlight Vuurland en Gletsjers van Patagonië
Je reis begint in het bruisende Buenos Aires, met zijn vele leuke wijken met eigen karakter. De stad waar de tango geboren is en op iedere hoek van de straat een authentiek restaurant of cafétje te vinden is. Hier ga je een ochtend met een lokale gids op pad, die vol trots zijn of haar Buenos Aires laat zien en ook laat proeven met lokale lekkernijen. Vanuit Buenos Aires kun je de pampa’s en het leven van de gaucho’s beleven. En dan begint je avontuur naar Patagonië!
Cruise door het Los Glaciares National Park
Je vliegt naar El Calafate en vanuit hier kun je het indrukwekkende Los Glaciares National Park ontdekken. Je maakt hier een prachtige cruise op het Lago Argentina, waarbij je langs immense ijsschotsen vaart. Per huurauto reis je verder naar El Chaltén. Dit kleine dorp wordt gedomineerd door de 3405 meter hoge grillige toppen van Mount Fitz Roy en de 3128 m hoge Cerro Torre. El Chalten is trots op het feit dat het is uitgeroepen tot Argentijns “Trekking Capital”. Je hebt hier alle tijd om te gaan wandelen.
Ushuaia en het nationale park Tierra del Fuego
Dan vlieg je nog zuidelijker. Ushuaia staat bekend als de stad aan het einde van de wereld en de poort naar Antarctica. Het is een avontuur op zich als je landt in Tierra del Fuego (Vuurland). Het nationale park Tierra del Fuego is het zuidelijkste deel van Argentinië en Chili. Je maakt hier een prachtige tour en ook een boottocht op het Beaglekanaal, waarbij je naast panoramische uitzichten ook pinguïns kolonies gaat zien. Een unieke reis door het ruigste gebied van Argentinië.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Buenos Aires- Ba.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.