fbpx

Highlights Israël deluxe

Fly & Drive Israël? Dit prachtige en veelzijdig land heeft een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Je bezoekt o.a. Tel Aviv, Haifa, Nazareth, Tiberias, de Dode Zee, Ein Gedi en Jeruzale…

va. 2.665,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Israël is een prachtig en veelzijdig land met een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Als je door de smalle straatjes loopt van de Bijbelse steden heb je het gevoel terug te gaan in de tijd. Waar anders ter wereld kun je wandelen in de voetsporen van Jezus?  Daarentegen zijn Tel Aviv en Haifa weer supermoderne en hippe steden met een bruisend nachtleven. Ook de natuur en de landschappen zeer enorm divers. Variërend van woestijn in het zuiden tot weelderige groene heuvels in het noorden en een prachtige kustlijn met palmbomen aan de Middellandse Zee.
Individuele autorondreis Israël
Deze 14-daagse fly drive brengt je naar de mooiste highlights die het land te bieden heeft. De reis begint in het kosmopolitische Tel Aviv. Een stad waar het strand altijd dichtbij is en iedere wijk een andere sfeer heeft. Je kunt de stad prima al wandelend of per fiets ontdekken. Ga zeker in Jaffa eten in een authentiek restaurantje met uitzicht op de skyline van Tel Aviv.
De mooie stranden van Tel Aviv en Haifa
Langs de kust kom je via het romeinse Caesarea en kunstenaarsdorpje Zichron Yaakov boven op de top van Mount Carmel in Haifa. Een aangename stad met mooie stranden en beroemd om de wereldtempel Bahai En El Bab. De icoon van de stad. Vanuit hier kun je o.a. de unieke ommuurde kruisvaarder stad Akko bezoeken, met zijn ondergrondse stad en prachtige citadel.
Drijven in de Dode Zee en overnachten in de oase van Ein Gedi
Je laat de kust achter je en zet koers naar Nazareth. De plaats waar Jezus is opgegroeid. De stad is niet groot dus je kunt het prima wandelend ontdekken. Je overnacht bij het Meer van Galilea. Tijdens de inclusieve boottocht heb je een goed beeld van de wijdheid van het meer en de omliggende natuur. Je kunt schitterende wandeltochten in de omgeving maken en het mystieke kabbala plaatjes Safed bezoeken. Je reist door naar het zuiden en al snel word je omringd door de glooiende gele heuvels van Judea woestijn.  Ook de temperatuur zal aanzienlijk stijgen.  Je hotel bevindt zich op de kibboets Ein Gedi aan de Dode Zee. Het is een bijzondere ervaring om te dobberen in de meest zoute zee ter aarde.
Ontdek het heilige Jeruzalem
Niet ver van Ein Gedi ligt het hoog gelegen en legendarische ruïnestad Massada,. Neem de kabelbaan er ervaar de stilte van de woestijn op een schitterende locatie met een beladen geschiedenis. Dan reis je door naar Jeruzalem. De hoofdstad van Israël en een heilige plaats voor drie godsdiensten: christendom, jodendom en islam. Het is heerlijk om hier rond te dwalen en alle bezienswaardigheden, zoals de Klaagmuur en Rotskoepel te bewonderen. Ten slotte terug naar Tel Aviv, waar je nog een dag aan het strand kunt relaxen.  Zonder twijfel zal Israël een grote indruk achter laten.
Je reis met je eigen huurauto en overnacht in leuke superior hotels en 1 nacht in een kibboets hotel op basis van logies en ontbijt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Ben Gurion International.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.