fbpx

Het Ritme van Trinidad

Tijdens deze workshop leer je 4 Cubaanse percussie-instrumenten kennen, gevolgd door een salsadansles.

va. 53,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Bij Cuba denk je al snel aan opzwepende muziek en salsadansen. Dit zul je ook overal in Cuba tegenkomen, maar vooral Trinidad blinkt hierin uit. Ben je hier nog niet zo in thuis, dan is het extra leuk om een workshop percussie & salsadansen te doen, juist in Trinidad! Zo leer je het ritme van salsa kennen en herkennen én je leert enkele basisstappen, die je ’s avonds op Plaza Mayor of in een van de bars meteen in de praktijk kunt brengen.
Percussieles
Je ontmoet je gids op een vooraf afgesproken plek. Samen wandelen jullie naar de dansschool, waar je uitleg krijgt over de connectie tussen de Afro-Cubaanse religie en de rumba, waar de oorsprong van het salsadansen ligt. 
Je krijgt uitleg over de vier basisinstrumenten van de Cubaanse percussie. Je leert enkele ritmes herkennen aan de hand van deze instrumenten. Dit is handig voor het vervolg van de workshop.
Salsadansen
Het is tijd om de dansvloer op te gaan. Je leert de vier basisdanspassen van de salsa. Aan het eind van de les zul je een complete Cubaanse dans hebben geleerd.
Helaas is er dan een einde gekomen aan deze workshop en wandel je terug naar het beginpunt van deze excursie.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.