fbpx

Het Laotiaanse Leven

Inclusief vluchten. Wilt u het échte Aziatische leven leren kennen, dan kunt u bij deze reis uw hart ophalen. U verblijft een aantal dagen bij de Akha-stam en leert hun levenswijze kennen, waarna u d…

va. 2.503,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze reis is speciaal samengesteld om je het échte Laos te laten beleven. Je gaat van de gebaande paden af, naar gebieden waar de meeste toeristen niet komen. Je zult deel uitmaken van het leven van een lokaal Akha-dorp en de prachtige, ongerepte natuur van Laos leren kennen.
Het lokale leven
Vanaf Luang Prabang reis je naar het noorden, waar je een aantal dagen in een Akha-dorp zult verblijven. Dit dorp doet mee aan een samenwerkingsproject van de Verenigde Naties, de Laotiaanse regering en ons agentschap. Door in dit dorp te verblijven help je mee dit dorp van een alternatief inkomen te voorzien, aangezien zij eerst afhankelijk waren van inkomsten van het verboden opium. De Akha-stam is een Laotiaanse etnische minderheid met hun eigen levenswijzen en tradities. Je wordt uitgenodigd om te verblijven in het dorp en deel te nemen aan de dagelijkse werkzaamheden, zoals werken op het land, eten verzamelen en koken.
Trekking door de jungle
Vervolgens reis je naar Nong Khiaw, waar je zult verblijven in een eenvoudig resort. Tijdens een trekking door de jungle leer je de ongerepte natuur ontdekken van Laos. Letterlijk, want dit stukje natuur met vele poeltjes en watervallen is pas in 2008 ontdekt!
Kortom, een unieke en onvergetelijke reis voor iedereen die het échte, ongerepte en authentieke Azië wil ervaren.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Etihad Airways van Amsterdam naar Luang Prabang.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.