fbpx

Hermanus: kajak tussen de walvissen

Hermanus: kajak tussen de walvissen 2 dagen / 1 nacht Buildingblock

Beschrijving

Bij Hermanus aan de Kaapse kust kun je van ongeveer juli tot en met half november walvissen spotten. Stap in een kajak en peddel samen met een ervaren gids met ze mee. Het hele jaar door vind je hier ook zeeleeuwen, pinguïns en dolfijnen.

Reis Zuid-Afrika: Hermanus: kajak tussen de walvissen

Ontdek de diversiteit en schoonheid van Zuid-Afrika met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Hermanus: kajak tussen de walvissen, met Riksja Travel. Van de culturele steden tot de wilde natuurreservaten, verken Zuid-Afrika’s fascinerende bezienswaardigheden met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, Zuid-Afrika heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de rijke cultuur en prachtige landschappen van Zuid-Afrika met onze unieke tours en ervaringen!

Ontdek Zuid-Afrika, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.