fbpx

Hemels Himalaya van Tibet en Nepal

Inclusief vluchten. Deze 22-daagse privé-rondreis brengt je naar vele hoogtepunten van Tibet en Nepal en laat je kennismaken met eeuwenoude tradities en gebruiken, mystieke tempels en kloosters en ee…

Beschrijving

Informatie
Deze 22-daagse privé-rondreis brengt je naar de vele hoogtepunten van Tibet en Nepal en laat je kennismaken met eeuwenoude tradities en gebruiken, mystieke tempels en kloosters en een weergaloze natuur. Het Tibet en Nepal gedeelte reis je avontuurlijk per jeep! Tijdens deze reis zijn alle entreegelden (t.w.v. € 165,-) inbegrepen zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.
Monniken, kloosters en hoogvlaktes in Tibet
Je rondreis begint in Chengdu, de stad van de theehuizen en pittige keuken waar je een bezoek brengt aan de reuzenpanda’s. Dan vlieg je naar Lhasa: Het Dak van de Wereld. Tibet heeft al eeuwen lang de mensheid gefascineerd door zijn gesloten ligging in het mystieke Himalaya en zijn diepgewortelde boeddhisme die de Tibetanen met devotie uitdragen. Debatterende monniken in hun rode gewaden, hooggelegen kloosters, hoogvlaktes met grazende yaks, kleurige wapperende gebedsvlaggetjes omringd door de fascinerende bergtoppen… Al deze elementen zullen het onuitwisbare decor zijn tijdens jouw rondreis.
Tussen de Himalayatoppen in Nepal
Je slingert je een weg door het ruige landschap met weidse uitzichten op de hoogste Himalayatoppen alvorens je aankomt in Nepal. In de hoofdstad Kathmandu bezoek je onder meer de Hindoe tempel Pushapatinath en Bodnath, de grootste stupa van Nepal, met zijn prachtig geschilderde Boeddha ogen. Via een spectaculaire route met panoramische vergezichten, over bergpassen en langs watervallen arriveer je in Pokhara, gelegen aan het glinsterende Phewa Meer. Hier kun je naar hartenlust wandelen of fietsen langs het meer. In het pittoreske bergdorpje Nagarkot maak je tenslotte nog een glorieuze zonsopgang mee.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Chengdu.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.