fbpx

Havana per oldtimer

In een Amerikaanse classic car word je door de stad gereden langs de belangrijkste hoogtepunten.

va. 39,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Hét bekende plaatje van Havana is toch wel een straat met statige, oude, koloniale gebouwen met ervoor een kleurrijke Amerikaanse oldtimer. Het is dan erg leuk om in zo’n oldtimer door de stad te worden gereden en op die manier enkele bezienswaardigheden te zien.
Per oldtimer door Havana
Je wordt bij je accommodatie opgehaald door je chauffeur. Je stapt in zijn Amerikaanse classic car voor een mooie rit door Havana. Je ziet o.a. de Malecon, Plaza de la Revolucion en je rijdt door de wijken Vedado en Miramar. 
Lunch in een paladar
Je kunt deze excursie inclusief lunch boeken. Na de rit word je naar een particulier en meestal klein restaurantje gebracht voor een lunch. Het is fantastisch dat Cubanen sinds 2010 eigen restaurantjes mogen hebben en je zult merken dat het eten in een paladar veel smakelijker is dan in een staatsrestaurant. Bovendien zijn paladars vaak ook veel sfeervoller en je weet dat het eten met liefde wordt bereid.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.