fbpx

Grotten, Woestijnen en Zandkastelen Deluxe

Familie rondreis Jordanië? Maak een safari, ontdek rotsgebouwen in Petra, slaap in de Wadi Rum woestijn en verblijf in deluxe hotels. Vraag hier een offerte aan

va. 2.095,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Een vakantie in Jordanië is nooit saai. Elke dag zie en doe je weer compleet andere dingen. Zo ga je de ene dag op safari in een natuurreservaat, dan wandel je weer door een kloof en zie je enorme, prachtige gevels uitgehouwen in hoge rotswanden, dan rijd je in een jeep dwars door de woestijn en de volgende dag kun je lekker gaan spelen in het zwembad of op het strand! Je verblijft in deluxe accommodaties waar mogelijk. Heb je al zin om naar Jordanië te gaan?
Shaumari Wildlife Reserve
Je begint je reis met een bezoek aan het Shaumari Wildlife Reserve waar je een safari gaat doen. De gids laat je bijzondere planten en kruiden zien en je leert hoe je aan de hand van sporen op de grond dieren kunt ontdekken. 
Cultuur in Madaba en Petra
In Madaba bezoek je een kerk waar je op de grond een enorme kaart vindt die gemaakt is van gekleurde steentjes. In Petra wandel je door een prachtige, kleurrijke kloof en lijkt het alsof er enorme gebouwen in de rotswanden gebouwd zijn.  
Wadi Rum woestijn
In de Wadi Rum woestijn maak je een jeepsafari door het zandlandschap en stop je bij bijzondere plekjes. Je slaapt midden in de woestijn in een tent en als je ’s avonds omhoog kijkt, zie je ontelbaar veel sterren en bij een heldere hemel zelfs de Melkweg!
De Rode Zee en de Dode Zee
Dan is het tijd om te relaxen. Je reist naar Aqaba aan de Rode Zee, waar je lekker op het strand of in de zee kunt spelen of kunt spelen in het zwembad. Daarna reis je naar de Dode Zee, die zo zout is dat je vanzelf blijft drijven!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Amman.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.