fbpx

Grand Tour Zuidwest Amerika en Yellowstone

Inclusief vluchten. Een complete reis langs de meest betoverende natuur en steden van Amerika. Deze road trip begint in San Francisco en brengt je o.a. naar Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lak…

va. 3.095,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze autorondreis door Amerika ervaar je de ultieme vrijheid om met je eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden. Je reis begint in San Francisco. Deze schitterende stad, heeft zowel Europese als Aziatische invloeden. Vervolgens naar Yosemite National Park waar je kunt genieten van gletsjers, watervallen en monolieten. Leuk om te picknicken in de overweldigende natuur, maar pas wel op voor de beren!
De contrasten van Yellowstone en Yosemite
Via Death Valley reis je naar Las Vegas. Deze woestijnstad in Nevada is de grootste entertainment stad ter wereld. Na Las Vegas liggen de volgende wereldwonderen al op je te wachten. Zion en de vuurrode rotsformaties van Bryce National Park. Via Salt Lake City arriveer je in het sprookjesachtige Yellowstone National Park. Hier ervaar je de kracht van de aarde met zijn vulkanische bodem, spuitende geisers, felgekleurde kratermeren en heetwaterbronnen.
Grand Canyon en Los Angeles
Je reist dwars door een western decor met traditionele cowboy stadjes, zoals Cody. Via de Rocky Mountains en Denver breng je een bezoek aan het sfeervolle zilverstadje Durango. Via een slingerende weg naar boven breng je vervolgens een bezoek aan de mysterieuze rots woningen van Mesa Verde van de Anasazi cultuur. In Page kun je een excursie boeken naar de surrealistische Antelope canyon. Je reist verder naar de grootste canyon ter wereld; Grand Canyon. Je reis eindigt in de wereldstad Los Angeles aan de Pacific Oceaan.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met United Airlines van Amsterdam naar San Francisco.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.