Grand Tour Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho

Veelzijdige 3 landen reis. Ontdek de ongerepte en pure natuur van Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho. Overnacht in een safari tent. Tijdens de game drives in o.a Kuger ga je op zoek naar de big 5. Deze…

va. 2.707,00

Beschrijving

Ervaar de immense diversiteit van Zuidelijk Afrika. Tijdens deze reis ontdek je de schoonheid en cultuur van Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho. Deze individuele rondreis biedt prachtige wildparken, zoals Waterbergen, Marakele National Park, waarbij je ook 2 nachten in een comfortabele safari tent overnacht en wild kunt spotten tijdens spectaculaire game drives. Je reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park.
Fietsen tussen de zebra’s in Eswatini (Swaziland)
In Swaziland fietst of wandel je zelf door Mlilwane Nationaal Park en vanuit St. Lucia speur je naar nijlpaarden tijdens een unieke boottocht. Geniet van de prachtige stranden van Kwazulu Natal. Vervolgens reis je naar Lesotho, ook wel “Kingdom in the Sky” genoemd. Dit koninkrijk ligt binnen de landsgrenzen van Zuid-Afrika. Spectaculair gelegen in het hooggebergte en nog weinig bezocht door massa toerisme. Ervaar het pure Afrika! Maak kennis met de Basotho de lokale bevolking te paard, gewikkeld in dikke dekens. Zij nemen je mee op een pony tocht en laten je vol trots hun land zien, waarbij je langs bergpassen, watervallen en canyons komt.
De Sani Pass per 4WD
Laat je imponeren door de majestueuze Drakensbergen en het onvergetelijke schouwspel tijdens zonsondergang in Golden Gate National Park. De excursie per 4WD over de Sani Pass is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van je reis.
Vanuit Golden Gate National Park kun je terugrijden naar Johannesburg.  Tijdens deze individuele autorondreis verblijf je in sfeervolle kleinschalige accommodatie die je beleving van je reis versterken. Je huurauto is al geregeld.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Johannesburg.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333-travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333-travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333-travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333-travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling