fbpx

Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja

Inclusief vluchten. Ontdek de mooiste hoogtepunten van 3 prachtige Aziatische landen. Je doorkruist Vietnam van noord naar zuid, met o.a de werelderfgoederen Halong Bay en Hoi An. In Laos zie je het c…

va. 3.296,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze individuele rondreis door Vietnam, Laos en Cambodja leer je de culturen, de vriendelijke bevolking, de verschillende keukens en uiteraard de mooiste en indrukwekkendste hoogtepunten kennen. De drie buurlanden Laos, Cambodja en Vietnam worden tezamen ook wel Indochina genoemd. Ondanks dat ze een gezamenlijke historie hebben en elkaar hebben beïnvloed, zijn het alle drie zeer verschillende landen.
Vietnam met o.a. Hoi An en Halong Bay
Je begint je reis in Vietnam, waar je van zuid naar noord reist langs de mooiste hoogtepunten. Je begint in het bruisende Ho Chi Minh Stad, vanwaar je een uitstapje maakt naar de Mekong Delta. In Centraal-Vietnam bezoek je Hoi An met het oude centrum, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, en Hue met de mooie keizerlijke citadel. In Hanoi verken je de belangrijkste bezienswaardigheden en het oude centrum, voordat je aan een 2-daagse cruise begint door het werelderfgoed Halong Bay.
Luang Prabang, Vang Vieng en Vientiane in Laos
Vervolgens reis je naar Laos, nog een van de meest authentieke Aziatische bestemmingen. Je begint in het gezellige Luang Prabang, dat een dorps karakter heeft met haar vele huisjes in koloniale stijl. De tempels in deze plaats zijn prachtig. Je vervolgt je weg door het binnenland, naar het prachtige karstgebergte vol spelonken en grotten bij Vang Vieng. Je eindigt in de hoofdstad Vientiane, waar de Fransen ook nog hun sporen hebben achtergelaten.
Phnom Penh en het Angkor tempelcomplex in Cambodja
Je laatste bestemming is Cambodja, waar je begint in de hoofdstad Phnom Penh. Hier vind je het koninklijk paleis, levendige markten en herinneringen aan de donkere dagen van het regime van de rode Khmer. Vervolgens reis je naar Siem Reap met het laatste pareltje van deze reis: het imposante Angkor tempelcomplex.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Singapore Airlines van Amsterdam naar Ho Chi Minh Stad.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.