fbpx

Grand Tour Sri Lanka & Trincomalee

Tijdens deze schitterende rondreis Sri Lanka kom je langs de mooiste bezienswaardigheden, zoals o.a. Sigiriya, Yala, Kandy en een treinreis dwars door de theeplantages van Nuwara Eliya. Het strandverb…

va. 3.097,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Sri Lanka is een tropisch eiland midden in de Indische Oceaan en wordt omzoomd door gouden stranden met palmen en een stralend blauwe oceaan. Het eiland heeft een ook een prachtig binnenland, waar indrukwekkende hoge bergen, snelstromende riviertjes, watervallen en diepe dalen elkaar afwisselen. Je treft er ook een prachtige authentieke cultuur, uiterst vriendelijke bevolking en historische eeuwenoude tempelsteden. Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 102,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.
Grand Tour Sri Lanka
Je bezoekt tijdens deze schitterende rondreis door Sri Lanka onder andere de hoofdstad Colombo, het vestingstadje Galle en de maanvormige baai van Mirissa, In Yala zal je verast worden door de grote populatie aan olifanten en waar je ook kans maakt op luipaarden te spotten. Je reist door naar Ella, waar je éénmaal in een mooie halfopen cabana midden in de adembenemende jungle van Sri Lanka overnacht. In het hooggelegen Nuwara Eliya word je omringd door theeplantages en zie je nog vele Engelse kenmerken. Per trein maak je een prachtige rit langs watervallen en valleien naar Kandy. Dit is de 2e grootste stad van Sri Lanka en beroemd om de Tempel van de Tand. Op weg naar Sigiriya maak je een stop bij de indrukwekkende grotten tempels van Dambulla, met zijn vele Boeddhabeelden. Sigiriya zelf is beroemd om de iconische leeuwenrots met een boeiende historie. In de oude boeddhistische koningsstad Anuradhapura, kun je een fiets huren om tussen de prachtige stupa’s door te fietsen.
De ongerepte stranden van Trincomalee aan de oostkust van Sri Lanka
Ten slotte eindigt je reis in de badplaats Trincomalee, waar je eventueel nog een paar dagen kunt verlengen om te genieten van de witte ongerepte stranden. Vooral van juni t/m half september kun je hier prachtig snorkelen en duiken, daar het aan de oostkust het droge seizoen is. Dit alles zal je reis naar dit exotische eiland tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. Tijdens deze prachtige privé rondreis heb je een Engelssprekende chauffeur en verblijf je in uitstekende driesterrenhotels.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Emirates van Amsterdam naar Colombo.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.