fbpx

Grand Tour Peru Noord en Zuid Deluxe

Je bezoekt o.a. Kuelap, Gocta watervallen, Arequipa, Colca, Titicaca, Cusco en Machu Picchu. Verblijf in deluxe hotels.

va. 5.465,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
De bekendste hoogtepunten van Peru bevinden zich in het zuidelijke deel van het land. Er is echter ook nog een heel noordelijk deel waar je hele andere, maar zeker niet minder interessante bezienswaardigheden vindt. Tijdens deze rondreis bezoek je beide delen van het land en daardoor zul je een hele uitgebreide kennismaking hebben met het schitterende Peru. Je verblijft bovendien in deluxe accommodaties waar mogelijk.
Noord-Peru
 Nadat je bent geacclimatiseerd in Lima en de stad hebt verkend, vertrek je naar het noorden van Peru. Hier bezoek je de mooiste bezienswaardigheden in de Chachapoya regio. Zo bezoek je o.a. het Mausoleum van Revash, een mausoleum gebouwd in de vorm van huizen ín een rotswand. En het indrukwekkende Leymebamba Museum, waar je heel veel mummies van het Chachapoya-volk ziet.
Ga terug in de tijd bij de prachtige Kuelap citadel, waar je kunt zien hoe het Chachapoya-volk afgelegen en beschermd leefde bovenop een bergtop. Tenslotte ga je de natuur in en maak je een wandeling langs vele watervallen, met als hoogtepunt de enorme Gocta waterval.
Zuid-Peru
Je vervolgt je afwisselende rondreis door Peru door het zuidelijke deel van het land. Zo bezoek je hier de prachtige witte stad Arequipa en Cusco, een hele sfeervolle stad waar nog veel oude Inca-overblijfselen te ontdekken zijn.
Naast steden heeft het land ook prachtige binnenlanden en natuur. Zo bezoek je Colca Canyon, een van de diepste kloven ter wereld. Hier ga je o.a. hopelijk de enorme condor van dichtbij voorbij zien vliegen.
Van de diepste kloof naar het hoogst gelegen bevaarbare meer ter wereld: het Titicacameer. Hier bezoek je enkele eilandjes in het meer, die elk een eigen interessante cultuur ontwikkeld heeft.
Midden in het Peruaanse Andesgeberte, bovenop een berg, ligt hét hoogtepunt van Peru op je te wachten: het mystieke, prachtige Machu Picchu. Struin rond tussen de ruïnes van gebouwen, pleintjes, tempels en fonteinen en laat je terugvoeren naar het tijdperk van de Inca’s.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Lima.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.