fbpx

Grand Tour Java Bali Lombok

Inclusief vluchten. Indonesië heeft zeer veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur en ontspanning en dat is allemaal in deze rondreis gecombineerd. Ontdek Java en aansluitend de stranden van B…

va. 2.333,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
3 eilanden in Indonesië bezoeken? Deze individuele rondreis combineert de Indonesische eilanden Java, Bali en Lombok en bied je zo een uitgebreide kennismaking met Indonesië, oftewel de Gordel van Smaragd. Tijdens deze rondreis heb je de tijd om dit prachtige land te ontdekken en je te verdiepen in de cultuur en de lokale bevolking.
Java: theeplantages, vulkanen en Borobudur tempel
De tocht langs de hoogtepunten van Java begint in de fascinerende hoofdstad Jakarta, waar de vele koloniale herinneringen en de moderne wereld samen komen. Van Jakarta naar Bandung, vind je de botanische tuinen van Bogor en rij je door een landschap van eindeloze theeplantages. Onderweg kun je je ogen uitkijken vanwege de bijzondere natuur met zijn vulkanen, kratermeren en rijstvelden.
Nabij de cultuurhoofdstad van Java; Yogyakarta, bezoek je de beroemde tempels Borobudur en Prambanan en na een spectaculaire zonsopgang bij de Bromo vulkaan, eindigt deze rondreis bij het strand op Bali.
Strandverblijf op Bali en Lombok
Na de rondreis over het veelzijdige Java, is het tijd om na te genieten van alle opgedane indrukken.
Allereerst op godeneiland Bali, waar je in het rustige Nusa Dua heerlijk kunt uitrusten van de vele nieuwe ervaringen en indrukken opgedaan tijdens de rondreis. Aansluitend vertrek je naar Lombok, waar je geniet van de rust van dit nog redelijk onbekende eiland. Je vindt er veelzijdige natuur, cultuur en uitgestrekte stranden. Je hotel ligt direct aan het prachtige strand van Senggigi.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Jakarta.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.