fbpx

Grand Tour India en Nepal

Inclusief vluchten. Deze fascinerende rondreis door India en Nepal brengt je o.a. van Sariska Tiger Reserve en naar Maharadja paleizen in Jaipur en Agra. Via de erotische tempels van Khajuraho en het …

va. 3.251,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze fascinerende rondreis door India en Nepal brengt je van Maharadja paleizen en de heilige rivier de Ganges naar de hoogste bergen ter wereld: de Himalaya. Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 106,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast. Gedurende deze prachtige individuele rondreis door India en Nepal beschik je over een privé chauffeur en gidsen op locaties en verblijf je in uitstekende driesterrenhotels.
Dwars door de Himalaya in Nepal
De rondreis begint in de mega metropool Delhi, om vervolgens het contrast van India te ervaren in Sariska Tiger reserve. Bewonder bij zonsondergang het romantische wereldwonder Taj Mahal in Agra. In Jaipur ziet je de grandeur van de Maharadja paleizen en een Bollywood film. Via de erotische tempels van Khajuraho reis je vanuit het heilige Varanasi naar Nepal. Hier wacht je het tropische Chitwan National Park, waar je een safari en kanotocht maakt op basis van half pension. Maar in Nepal bezoek je ook de majestueuze Himalaya en middeleeuwse steden, zoals Pokhara en Kathmandu.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Delhi.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.