fbpx

Grand Tour De Wildernis van Borneo

Ontdek het beste van Borneo! Dé bestemming voor echte natuurliefhebbers. Tijdens deze rondreis langs deelstaten Sabah en Sarawak verken je de weelderige jungle vol wildlife per boot en te voet en ver…

va. 2.988,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Maleisisch Borneo is ongerept met afgelegen en tropische jungle gebieden en traditionele stammen. Tijdens deze rondreis ontdek je beide deelstaten, Sabah en Sarawak, en kun je de prachtige natuur van Borneo in de verschillende nationale parken ontdekken.
Sarawak: Inheemse stammen en enorme grotten
Je begint deze individuele rondreis in Sarawak. Per longtailboot kom je tot diep in het hart van de jungle van Bako National Park. Ook overnacht je in een traditionele longhouse bij de Iban Dayak stam, eens Borneo’s beruchte koppensnellers. Vanuit Kuching vlieg je naar Mulu, het grootste nationale park van Sarawak. De imposante Gunung Mulu steekt 2.376 m boven de zeespiegel uit en domineert het uitzicht in het park. In het park bevindt zich een magisch grottenstelsel van meer dan 26 grotten, waaronder de grootste ter wereld.
Jungle van Sabah
Daarna vlieg je naar de noordelijke deelstaat Sabah, naar Kota Kinabalu. Kota Kinabalu is een levendige stad aan zee en een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Kinabalu National Park, waar je de meest markante verschijning in het groene landschap de 4100 m hoge Mount Kinabalu ziet.
Daarna vlieg je naar dé plaats voor natuurliefhebbers; Sandakan. Dit is de toegangspoort tot het jungle gebied langs de Kinabatangan rivier. Je gaat dit gebied per boot verkennen in de hoop onderweg o.a. zeldzame neusapen, olifanten en neushoornvogels te zien. Uiteraard zal een bezoek aan Sepilok, het bekendste orang-oetan rehabilitatiecentrum ter wereld, niet ontbreken.
Luxe strandvakantie Kota Kinabalu
De reis eindigt aan het strand bij Kota Kinabalu, waar je even helemaal bij kunt komen in een heerlijk luxe resort. Hier kun je ontspannen aan het strand met wuivende palmen en kraakheldere oceaan en helemaal uitrusten na je rondreis. Je kunt in deze omgeving ook prachtig duiken en snorkelen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Kuala Lumpur.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.