fbpx

Grand Tour Amerika van Oost naar West Superior

Inclusief vluchten. Complete route door USA. U komt o.a. in New York, de immense Niagara Falls, Washington, San Francisco, Monterey, Yosemite, Death Valley, Las Vegas, mystiek Sedona en Los Angeles. U…

va. 4.886,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze complete fly drive door Oost & West Amerika ervaar je de ultieme vrijheid om met je eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden. De reis begint in New York, in de stad die nooit slaapt. Ervaar het natuurwonder van de Niagara Watervallen, waarbij je een uitstapje maakt naar Toronto in Canada. Breng een bezoekje aan de hoofdstad van de Verenigde Staten; Washington om je rondreis Amerika van Oost naar West compleet te maken.
Rondreis per auto langs de westkust van Amerika
Vanuit Washington vlieg je naar San Francisco. Deze schitterende stad, heeft zowel Europese als Aziatische invloeden, maar is op en top Amerikaans. Tijdens je reis langs de Californische Riviera kom je langs de panoramische 17 Miles Drive bij Carmel en in Monterey kun je wellicht walvissen spotten tijdens een walvis cruise.De natuurwonderen Grand Canyon, Bryce en Monument Valley
In Yosemite National Park kun je genieten van gletsjers, watervallen en monolieten. Leuk om te picknicken in de overweldigende natuur, maar pas wel op voor de beren! Via de wonderlijke woestijn schoonheid van Death Valley, kom je in de grootste gokstad ter wereld vol glitter en glamour; Las Vegas. Laat je betoveren door Arches, Canyonlands, Bryce en Zion National Park en ervaar de schoonheid van de natuur. Ontmoet de Navajo cultuur in Monument Valley. Via de mysterieuze Anasazi grotwoningen van Mesa Verde en de Mexicaanse sferen in het pareltje Santa Fe bezoek je het volgende wereld natuurwonder; Grand Canyon. Via het schitterende Sedona en Palm Spring eindig je reis in "de Stad van de Engelen" Los Angeles. Met zijn Universal Studios, Hollywood en Rodeo Drive.De enorme afwisseling qua steden aan de oost en west kust, de vele natuurwonderen van de nationale parken zullen deze rondreis Amerika westkust per auto tot een onvergetelijke ervaring maken. Je overnacht in superior hotels tijdens de rondreis.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met American Airlines van Amsterdam naar New York – JFK vliegveld.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.