fbpx

Go Zuid-Afrika in 3 weken

Go Zuid-Afrika in 3 weken 20 dagen / 19 nachten Roundtrip

va. 1.330,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Een complete drieweekse rondreis naar Zuid Afrika? Dan is dit dé rondreis waarin je de mooiste plekken bezoekt op een efficiënte manier. Je route met de leukste slaapplekken ligt vast, maar nog niet alle excursies. Op deze manier blijft je reis voordeliger en heb je meer vrijheid. Je rijdt met je eigen huurauto langs de Panoramaroute, bezoekt de nijlpaarden bij St. lucia en spot de Big5 in het Krugerpark. Je vliegt naar de Kaap, rijdt langs de Tuinroute via groene bergpassen naar het hippe Kaapstad.

Reis Zuid-Afrika: Go Zuid-Afrika in 3 weken

Ontdek de diversiteit en schoonheid van Zuid-Afrika met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Go Zuid-Afrika in 3 weken, met Riksja Travel. Van de culturele steden tot de wilde natuurreservaten, verken Zuid-Afrika’s fascinerende bezienswaardigheden met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, Zuid-Afrika heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de rijke cultuur en prachtige landschappen van Zuid-Afrika met onze unieke tours en ervaringen!

Ontdek Zuid-Afrika, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.