fbpx

Go Eco in Cambodja

Deze tour neemt u mee de binnenlanden van Zuidwest-Cambodja in. Onder begeleiding van gidsen uit het lokale dorp zult u de prachtige natuur gaan verkennen en er meer over leren.

va. 382,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze tour neemt je mee de binnenlanden in van de Cardamom Mountains, in het zuidwesten van Cambodja. Onder begeleiding van gidsen uit het lokale dorp ga je de prachtige natuur verkennen en er meer over leren.
Natuur van de Cardamom Mountains
Eenmaal in de natuur maak je enkele prachtige trektochten en wandelingen om de natuur optimaal te ervaren. Lokale gidsen leggen je alles uit over de natuur en het behoud ervan. Je overnacht bij de lokale bevolking in een homestay/guesthouse.
Community-Based Ecotourism
Door deelname aan deze tour ondersteun je het Community-Based Ecotourism in Cambodja. Deze vorm van toerisme wordt geleid dóór en vóór de lokale gemeenschap. Het behoud van de natuur, de tradities en de cultuur worden hiermee gestimuleerd. Op deze manier wordt geprobeerd het lokale levensonderhoud te verbeteren en communicatie tussen de lokale gemeenschap en bezoekers te stimuleren. Met deze tour ontmoet je de lokale Cambodjanen en hun gastvrijheid, leer je over hun geschiedenis en krijg je een indruk van het dagelijkse leven. Bovenal verken je de magnifieke natuur. Met deze tour steun je het project en daarmee het natuur- en cultuurbehoud in deze regio.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.