fbpx

Geuren en Kleuren van Vietnam

Inclusief vluchten. Ervaar het echte Vietnam tijdens deze reis, met alle bekende hoogtepunten maar ook een kijkje in het lokale dagelijkse leven. Inclusief wandeltochten door de natuur van Mai Chau, h…

va. 2.489,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Vietnam is een schitterend, écht Aziatisch land vol tegenstellingen, waar modern en traditioneel hand in hand samen gaan. Een land vol cultuur en natuur. Tijdens deze reis kom je in aanraking met de vele verschillende facetten die Vietnam vormen.
Rondreis met alle hoogtepunten van Vietnam
Je bezoekt tijdens deze individuele rondreis de vele hoogtepunten van Vietnam. In de steden maak je stadsexcursies om de belangrijkste bezienswaardigheden te bezoeken en een beter gevoel voor de stad en de historie te krijgen. Uiteraard mag een schitterende cruise door het werelderfgoed Halong Bay niet ontbreken, een prachtig stukje natuur. Je overnacht bovendien aan boord van de boot, zodat je vroeg in de ochtend ook in alle rust dit schitterende landschap kunt ervaren.
Unieke natuur en cultuur van Vietnam
Maar je ziet ook een andere kant van het land. Zo reis je naar Mai Chau om hier prachtige wandeltochten te maken door de natuur. Hoor de vele vogelgeluiden en geniet van de flora en fauna. Je zult bovendien twee nachten in lokale dorpjes bij mensen thuis overnachten, zodat je het lokale leven en de cultuur van verschillende etnische bevolkingsgroepen kunt ervaren. En bij Ninh Binh maak je een bijzondere boottocht door een grottenstelsel.
Kortom, een afwisselende reis waarbij je de verschillende gezichten van Vietnam leert kennen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Cathay Pacific van Amsterdam naar Hanoi.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.