fbpx

Fotogeniek Havana

Je wandelt met een fotograaf door Havana en je oefent met je eigen camera hoe je het beste de stad kunt fotograferen.

va. 104,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Houd je van fotografie, dan kun je in Cuba je hart ophalen, want het is een enorm fotogeniek land. Dit komt mede door de vele steden met charmante oude centra vol statige, koloniale gebouwen maar ook de vele smalle straatjes met kleurrijke huisjes. Kun je nog wel wat tips en tricks gebruiken hoe je deze stedelijke tafereeltjes goed vastlegt op de foto, boek dan aan het begin van je reis deze fotografie workshop. Hier heb je de rest van je rondreis nog veel profijt van.
Op stap met een fotograaf
Je wordt bij je accommodatie opgehaald en naar het oude centrum gebracht, waar je met een fotograaf op pad gaat. Naargelang je kennis en ervaring met fotografie geeft hij je uitleg en tips hoe je de stad en gebouwen het beste op de gevoelige plaat vastlegt. Wat is de beste invalshoek, hoe gebruik je het licht in een stad etcetera. 
Hij zal ook je gemaakte foto’s bekijken en hierbij tips geven, zodat je het al doende in de vingers krijgt. Uiteraard kun je zelf aangeven waar jij specifiek meer uitleg over wilt krijgen en wat je graag beter wilt leren fotograferen.
Deze informatieve ochtend wordt afgesloten met een lichte lunch in een populair restaurant. Tenslotte word je naar een locatie in de stad gebracht die je zelf kiest, waar de excursie eindigt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.