fbpx

Fietstour Hoi An

Leer het lokale leven van Hoi An en omgeving kennen terwijl u van de gebaande paden af gaat en in de prachtige omgeving fietst.

va. 53,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Hoi An heeft een charmant, oud centrum waar je heerlijk kunt wandelen en je ogen uitkijkt naar de historische huisjes en gebouwtjes. Verlaat je het centrum, dan bevind je je al snel in een hele landelijke omgeving waar het dagelijkse leven gewoon zijn gangetje gaat. Geniet van de rust terwijl je door deze omgeving fietst en een glimpje ziet van het lokale leven.
Lokale leven in de omgeving van Hoi An
Je wordt bij je hotel opgehaald door je gids en je vertrekt meteen per fiets. Via rustige straatjes en smalle laantjes fiets je naar de rivier. Je passeert al snel maisvelden en velden waar zoete aardappel wordt verbouwd, maar ook viskwekerijen. Er worden onderweg stops gemaakt bij bijzondere huizen, zoals een huis waar de voorvaderen vereerd worden en huizen van een smid, timmerman en metselaar. Hier leer je meer over het lokale leven en hoe men hier in hun onderhoud voorziet. Tenslotte keer je weer terug naar je hotel waar deze fietstour eindigt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.