fbpx

Fietstocht Golden Gate Bridge

Beleef San Francisco op een bijzondere wijze en maak een spectaculaire fietstocht over de Golden Gate Bridge naar het schilderachtige Sausalito. De tour begint bij het Fisherman’s Wharf, en per ferry …

va. 70,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Fietsend de Golden Gate Bridge over. Beleef San Francisco op een bijzondere wijze en maak een spectaculaire fietstocht. De tour begint bij het gezellige Fisherman’s Wharf, waar je bij het startpunt een moderne en goede fiets aangewezen krijgt, die dan ook gelijk op de goede hoogte wordt gesteld.
Je ontvangt een route die je langs prachtige plekjes van San Francisco zal leiden. Via San Francisco Bay fiets je langs het levendige Aquatic Park, Fort Mason en de Marina. Via mooie en brede fietspaden fiets je de Golden Gate bridge over en kun je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht. De tour eindigt in Sausalito. Een liefelijk plaatsje aan de andere kant van de Golden Gate Bridge met leuke restaurantjes en winkeltjes en ijssalons. Je kunt zelf bepalen of je gebruikt maakt van het ferry ticket, die je erbij krijgt, of nog verder wilt fietsen tot sluitingstijd. Daar het weer in San Francisco, zelfs in de zomer, snel kan wisselen is het raadzaam een trui of fleece jacket mee te nemen. Tijdsduur is circa 3 uur, maar je hebt de fiets 24 uur tot je beschikking, dus je bepaalt zelf het tempo.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.