fbpx

Fietsen vanaf de Batur

Ga fietsen in het binnenland van Bali in en start vlakbij bij de Batur Vulkaan. Omdat het in deze hooggelegen regio een stuk koeler is dan langs de kust, is het bijzonder comfortabel fietsen. De weg g…

va. 63,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Vandaag ga je één van Nederlands favoriete bezigheden doen: Fietsen. En niet zo maar fietsen, maar je trekt het binnenland van Bali in en start vlakbij bij de Batur vulkaan. Omdat het in deze hooggelegen regio een stuk koeler is dan langs de kust, is het bijzonder comfortabel fietsen. De weg gaat overwegend naar beneden, met onderweg een enkele heuvel om te overwinnen. Deze excursie is dus niet al te zwaar en goed vol te houden voor de gemiddelde fietser.
Start vanaf Kintamani
Bij het startpunt kun je allereerst genieten van een ontbijtje en het uitzicht over de imposante Batur vulkaan en het omringende meer. Daarna ga je op een mountainbike over smalle paadjes naar beneden richting Ubud en ontdek je een gezicht van Bali wat je vanuit de auto nooit zou kunnen zien. Onderweg kom je door slaperige dorpjes, langs groene rijstvelden en door de indrukwekkende jungle van Bali.
Er worden verschillende stops gemaakt om even uit te rusten en bijvoorbeeld even bij een oude tempel te kijken of om bij een lokale plantage te kijken. Ook zul je een traditioneel Balinees huis binnengaan en krijg je uitleg over de verschillende delen van het huis en de functie daarvan. Je eindigt de tour vlakbij Ubud, waar je kunt nagenieten van dit avontuur tijdens een heerlijke lunch. Na de lunch keer je terug naar je hotel en is het tijd om bij het zwembad uit te rusten.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.