fbpx

Fietsen in Vancouver: The Grand Tour

Vancouver is gemoedelijke stad en bijzonder goed ingericht ook voor fietsers! Wat is dan ook een betere manier voor ons Hollanders om op de fiets te stappen en de vele leuke plekjes van deze stad te g…

va. 87,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Vancouver is gemoedelijke stad en bijzonder goed ingericht ook voor fietsers! Wat is dan ook een betere manier voor ons Hollanders om op de fiets te stappen en de vele leuke plekjes van deze stad te gaan verkennen.
Fiets door Downtown Vancouver
Deze excursie start op een centraal verzamelpunt in Dowtown Vancouver. Na een korte uitleg, krijg je je fiets en passende helm toegewezen en ga je op weg. Er wordt op een relaxed tempo gereden, zodat deze excursie geschikt is voor vrijwel iedereen. De fietstocht start in de prachtige natuur van Stanley Park, waar je langs het water fietst en zo een geweldig uitzicht hebt. Vanaf English Beach, één van de populairste stranden van de stad, neem je een ferry naar Grandville Island. Hier bezoek je de markt, waar werkelijk van alles verkocht wordt en heerlijk gegeten kan worden. Hier heb je dan ook de gelegenheid om te lunchen. Na de lunch ga je op weg naar het Olympische dorp waar je kunt rondkijken. Daarna staat een bezoek aan het levendige Chinatown en haar Sun Yat Sen Park, waarna de tour eindigt in het historische deel van Vancouver: Gastown.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.