fbpx

Fietsen in Luang Prabang

Een prachtige begeleide tocht door de omgeving van Luang Prabang voor jong en oud! Per fiets verkent u plekjes waar u anders niet snel zou komen.

va. 79,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ervaar Luang Prabang per fiets!
Op de fiets naar Wat Siphouthabath
Tijdens deze tocht van een halve dag zul je enkele bijzondere plekjes in en buiten Luang Prabang bezoeken. Je wordt door je gids opgehaald bij je hotel. Je zult eerst de Wat Siphouthabath, de school voor de monniken, bezoeken (mits geopend en het geen speciale religieuze dag is). In deze tempel kun je zien hoe zij hier literatuur en de Pali taal bestuderen. Ook vind je hier een beeltenis van de Nederlander Gerritt van Wuysthoff, die in 1641 naar Laos kwam. Gerritt van Wuysthoff werkte bij de VOC en was de 1e Europeaan die naar Laos kwam.
Chadi Santi, de vreedzame stoepa
Vervolgens fiets je de stad uit om Chadi Santi te bezoeken, wat letterlijke de ‘vreedzame stoepa’ betekent. Dit is een bijzondere meditatieplaats. Je gaat de stoepa in, waar in tekeningen de hemel en de hel worden uitgelegd. Wanneer je boven op de stoepa staat, hoor je elk geluidje van de stad, zelfs het gepraat van mensen.
Weversdorp Ban Phanom
De volgende stop is het weversdorp Ban Phanom. Hier zie je hoe de vrouwen op traditionele wijze kleden weven. Ook zie je het graf van Henry Mouhot, de Franse ontdekkingsreiziger die in Cambodja de majestueuze Angkor Wat herontdekt heeft.
Via enkele lokale dorpjes fiets je weer terug naar Luang Prabang, waar je in de vroege middag arriveert.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.