fbpx

Fietsen in Havana

Een gids neemt je mee door de stad, waarbij je langs de belangrijkste bezienswaardigheden fietst. Uiteraard weet je gids je van alles te vertellen over deze gebouwen en plekken. Bovendien kom je nu op…

va. 96,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Wat is er nu leuker dan door een onbekende, kleurrijke stad te fietsen? Een gids neemt je mee door de stad, waarbij je langs de belangrijkste bezienswaardigheden fietst. Uiteraard weet je gids je van alles te vertellen over deze gebouwen en plekken. Bovendien kom je nu op plekjes in de stad die je zelf nooit zou vinden.
Fietsen in Havana
De excursie start in de ochtend of in de middag. Je gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt van de excursie, waar je uitleg krijgt over de fiets en wat je vandaag gaat doen. Dan is het tijd om op de fiets te stappen en op avontuur te gaan.
De route van je fietstocht ligt niet vast, maar je gaat samen met je gids vandaag o.a. de Malecon, El Bosque de La Habana, Parque Almendares, Plaza de la Revolucion en het stadscentrum per fiets verkennen.
Bij aankomst in het oude centrum kun je optioneel een drankje nuttigen tijdens een stop. Daarna keer je weer terug naar het startpunt van je fietstocht, waarmee er een einde komt aan deze fietsexcursie.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.