fbpx

Fietsen in Chiang Mai

Ervaar het Thaise platteland per fiets! Je fietst over rustige landweggetjes, ziet ruïnes van de voormalige hoofdstad van Lanna, bezoekt een lokale school en markt en kunt lokale lekkernijen uitprobe…

va. 38,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ervaar de mooie omgeving van Chiang Mai per fiets!
Fietsen in de omgeving van Chiang Mai
Je wordt opgehaald bij je hotel in Chiang Mai en naar het beginpunt gebracht, waar de fietsen op je staan te wachten. Fietsend door nostalgische dorpjes en over rustige landweggetjes ervaar je het echte Thailand. Chiang Mai is de hoofdstad van het voormalige Lanna rijk. Onderweg kom je langs schitterende tempels en kleine Thaise dorpjes. Op de rijstvelden is het vaak een drukte van belang, de gids kan je alles vertellen over de processen van zaaien, herplanten en oogsten.
Tempels, rijstvelden en het lokale leven
De eerste stop is bij een mooie lokale tempel. Let onder andere op het prachtige houtsnijwerk van de deuren! Vervolgens stop je bij een lokale kinderopvang (zaterdag en zondag gesloten). Daarna is het tijd voor een lekker bakje koffie of blikje fris, op een hele leuke plek. Je stopt namelijk bij een traditionele houtsnijwerkplaats waar men nog geheel met de hand de meest prachtige beelden en andere kunstwerken maakt. De fietstocht wordt vervolgd; je fietst verder tussen de rijstvelden en fruitbomen door het Thaise platteland. Indien geopend kun je een korte stop maken bij de lokale rijstdorstfabriek. Heel interessant om de simpele doch ingenieuze techniek hierachter even rustig te analyseren. De volgende stop is een heel speciale: hier maakt men houten paviljoens, die over doodskisten worden gezet bij een crematie. Dit is iets wat je alleen in deze regio kunt zien, want het is diep verweven met de oude Lanna tradities. De gids kan je hier uiteraard alles over vertellen.
Lunch
Hierna is het tijd om rustig aan terug te fietsen naar het startpunt van de fietstocht. Hier staat een lekkere maaltijd op je te wachten en heb je de mogelijkheid een lekker koud biertje te nuttigen (niet inbegrepen) voor je terug wordt gebracht naar je hotel.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.