fbpx

Fietsen in Beijing

Bij deze excursie ontdek je al fietsend de leukste plekjes van Beijing, waarbij je o.a. de Bell en Drum Towers en Lama Tempel bezoekt.

va. 50,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Je kunt Beijing natuurlijk op verschillende manieren bezoeken, maar fietsen blijft een perfecte manier om de omgeving te ontdekken. Met een Engels sprekende gids begint je tocht in de eeuwen oude Gulou Street, ook wel het hart van Beijing genoemd.
Rond de Drum en Bell torens is het altijd gezellig druk en tref je fruit kraampjes en kebab stands, maar ook trendy cafeetjes. Je bezoekt de beroemde Lama tempel en het populaire Jingshan Park, waar mensen ball room dansen en onder de bomen mahjong spelen.
Het openbaar vervoer systeem is der mate goed dat je hier eenvoudig en snel mee kunt reizen in Beijing en je vanaf je hotel met de metro naar Gulou Street kunt komen. Hier wacht de gids op je op een duidelijk afgesproken plek. Uiteraard kunnen wij ook voor je tegen een meerprijs de transfer voor je regelen vanaf het hotel naar begin punt en retour.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.