fbpx

Everglades Safari Park Tour plus airboat tocht

Maak kennis met het Everglades National Park. Na Yellowstone het grootste nationaal park van Amerika, gelegen in de zuidwestelijke punt van de staat Florida. inclusief spectaculaire airboat tocht.

va. 41,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Maak kennis met één van de meest kwetsbare ecosystemen ter wereld. Het Everglades National Park is na Yellowstone het grootste nationaal park van Amerika, gelegen in de zuidwestelijke punt van de staat Florida. Het gebied wordt ook vaak ‘River of Grass’ genoemd vanwege de uitgestrekte mangrovebossen, kreken, rivieren, baaien en vlakten bedekt met groene moerasgrassen. De bekendste inwoner van de Everglades is de alligator. Daarnaast komen er ook schildpadden, zeldzame vogels en andere bijzondere flora en fauna voor.
Deze tour start in het Everglades Safari Park, waar je een spectaculaire tocht per airboat maakt. Dit typische voertuig voor de Everglades wordt aangedreven door een vliegtuigpropeller waardoor je als het ware over de moerassige wateren glijdt. De ultieme manier om het wildlife van het park te ontdekken! Ook zul je de Wildlife Nature Show bijwonen, waarbij je meer te weten komt over de instandhouding en het behoud van een van ’s werelds meest gevoelige en vitale ecologische systemen en haar bewoners. Je kunt gaan wandelen over de Jungle Trail, een prachtige route waarbij je exotische vogels, reptielen en flora en fauna kunt spotten. Vanaf het observation platform heb je een verbluffend uitzicht over de Everglades. Tot slot bezoekt je de replica van een indianendorp.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.