fbpx

Easy going bij de Maharadja’s van Jaipur

Easy going bij de Maharadja’s van Jaipur 4 dagen / 3 nachten Buildingblock

Beschrijving

Start je reis op een majesteuze manier in een Maharadjapaleis dat buiten Jaipur in het droge landschap tegen de rotsen ligt. Na de eerste nacht in het airport hotel reis je naar dit prachtige hotel op het platteland. Het is een echt paleis en echt één van de mooiste hotels in India. Alle kamers zijn in prachtige Maharadjastijl ingericht. Er zijn twee zwembaden, een goed restaurant en een fijne massagesalon. Daarna reis je door naar Jaipur waar je overnacht in een sfeervolle haveli.

Reis India: Easy going bij de Maharadja’s van Jaipur

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Easy going bij de Maharadja’s van Jaipur, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.