fbpx

Dubai, moderne stad en oneindige woestijn

Tijdens deze privé rondreis Dubai verblijf je in 2 heel verschillende hotels in de stad en middenin de woestijn, zodat je de verschillen van het Emiraat Dubai goed kunt ervaren.

va. 2.209,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze privérondreis door Dubai verblijf je in 2 heel verschillende hotels in de stad en middenin de woestijn, zodat je de verschillen van de Emiraat Dubai goed kunt ervaren. De hotels zijn van een hoogstaande kwaliteit en bieden een uiterst luxueus verblijf.
Dubai: Hypermoderne stad met een traditioneel hart
Je start in Rove Downtown Dubai Hotel, een modern hotel dat ligt in het hart van Dubai, gelegen naast de Burj Khalifa en Dubai Mall is dit de perfecte ligging wanneer je Dubai wilt verkennen. Het hotel beschikt over een restaurant waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Verder vindt je in het nabij gelegen Dubai Mall diverse cafes, bars en restaurants.
Vanuit Rove Downtown Hotel is het eenvoudig om de stad verder te verkennen door middel van een interessante citytour. Ook zul je een dinnercruise door Dubai Marina maken, waar je uitzicht hebt op o.a. de Dubai Palm en het zeil van het Burj Al Arab gebouw, terwijl je langs de duurste jachten vaart.
Verblijf in een woestijn sprookje
Na het verblijf in de stad Dubai, is het tijd voor de eindeloze Rub Al Khali woestijn die het grootste deel van de Emiraat Dubai opmaakt. Zodra je de stad verlaat, bevind je je al in de woestijn en na zo’n 3 kwartier rijden bereik je de volgende bestemming: het betoverende Al Maha Desert Resort.
Dit resort lijkt regelrecht uit het sprookje van 1001 nachten gekomen te zijn, een oase van rust en groen, volledig in harmonie met de omringende woestijn en qua decoratie zie je overal de sfeervolle Arabische accenten terugkomen. De imposante duinen met steile hellingen en glooiende kammen bieden allerlei vertier, zoals avontuurlijke jeepsafari’s, zandboarden of traditioneler, een tocht per kameel.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Emirates van Amsterdam naar Dubai.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.