fbpx

Denali National Park – Into the wild

Denali National Park – Into the wild 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Dompel onder in de ongerepte natuur van Denali National Park. Grotendeels autovrij en de ultieme ‘Into the wild’-ervaring. Van grizzlyberen tot wilde zalm en van kolkende rivieren tot de hoogste berg van Noord-Amerika. Je overnacht in een knusse lodge buiten het park en ontdekt de highlights met de parkbus: zo kom je dichtbij de machtige gletsjers en Wonder Lake. Het beste plaatje? Bij Reflection Pond, of van bovenaf, vanuit een vliegtuig. Wij regelen het voor je.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Denali National Park – Into the wild met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Denali National Park – Into the wild, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.