fbpx

De Sikh en de Monnik

De Sikh en de Monnik 4 dagen / 3 nachten Buildingblock

Beschrijving

Twee interessante plaatsen, op maar een paar uur rijden van elkaar, combineren twee totaal verschillende culturen. Het typische India waar kleuren en geuren je zintuigen op scherp houden en waar de Sikhs centraal staat, dat is Amritsar. Smalle straatjes met gezellige bazaars en een heilige Gouden Tempel zijn de trekpleisters. In Dharamsala loop je tussen Tibetaanse monniken, gebedsvlaggen en boeddhistische tempels. Door de ligging, iets hoger dan Amritsar, maar laag genoeg voor de groene naaldbomen, is deze plaats een stukje Ardennen met een Tibetaans karakter.

Reis India: De Sikh en de Monnik

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, De Sikh en de Monnik, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.