fbpx

De Kloosters en Himalaya van Ladakh

Inclusief vluchten. Tijdens deze indrukwekkende rondreis ontdek je de enorme diversiteit van India. Je bezoekt o.a. Jaipur, Agra & de heilige Sikh stad Amritsar. Maar ook Dharamsala, woonplaats van Da…

va. 3.479,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze indrukwekkende 18-daagse privé rondreis, toont je de enorme diversiteit van India en bezoek je het indrukwekkende Ladakh. Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 50,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast. Je bezoekt Jaipur met zijn Maharadja Paleizen en het Amber Fort per olifant. In Agra aanschouw je de perfecte schoonheid van de Taj Mahal. Per nachttrein reis je naar de meest heilige stad van de Sikhs; Amritsar. Laat je betoveren door de Gouden Tempel en voel de enorme energie die de stad uit straalt.
Dharamsala ook wel "Little Tibet" genoemd
Het volgend hoogtepunt Dharamsala, bereik je via een slingerende weg richting de Himalaya. Dharamsala wordt liefkozend "Little Tibet" genoemd, daar het de verblijfplaats is van de Dalai Lama. Vervolgens wacht je een avontuurlijke tocht, dwars door de Himalaya, inclusief 1 overnachting in een nomadisch tentenkamp. Je wordt omringd door gigantische bergtoppen, panoramische vergezichten, middeleeuwse dorpjes versierd met gekleurde gebedsvlaggetjes en snelstromende rivieren.
Rondreis door Ladakh
Tenslotte bereik je Leh, de sfeervolle hoofdstad van Ladakh. Wereldberoemd om zijn indrukwekkende kloosters, oftewel Gompa’s. Hier kun je de devotie voor het boeddhisme in zijn meest pure vorm ervaren op grote hoogte. Je reis eindigt in de wereldstad Delhi. Tijdens deze prachtige individuele rondreis door India beschik je over een privé chauffeur en gidsen op locaties en verblijf je in uitstekende driesterrenhotels.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Delhi.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.