fbpx

De Kleuren van de Mekong Delta

Reis per speedboat vanaf Ho Chi Minh Stad naar de groene Mekong Delta. U vaart over grote rivieren en vele kleine kanaaltjes, bezoekt o.a. een kleurrijke markt en de bijzondere Cao Dai tempel.

va. 145,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
De groene Mekong Delta vormt het meest zuidelijke deel van Vietnam. Het gebied is zeer vruchtbaar en is met drie rijstoogsten per jaar dé rijstleverancier van het land. Daarnaast is het gebied bekend van de kleurrijke tropische vruchten en bloemen. Het transport en de handel vinden voornamelijk per boot plaats en elke dag zijn er diverse drijvende markten.
Per speedboat naar de Mekong Delta
Je wordt opgehaald bij je hotel en naar de pier gebracht. Je stapt in de speedboat en verlaat al snel de grote stad. Via zijrivieren en smalle kanaaltjes vaar je naar de Mekong Delta, terwijl je van een licht ontbijt geniet. Onderweg is er tijd voor een stop bij een lokale, kleurrijke markt vol tropisch fruit, dagelijkse gebruiksvoorwerpen en allerlei soorten vis. Je bereikt inmiddels de idyllische waterwegen van de groene Mekong Delta. De delta is lokaal bekend als de Delta van de Negen Draken, vanwege de 9 zijrivieren die zich hier afsplitsen van de machtige Mekong rivier.
Lokale leven van de Mekong Delta
Je verruilt de zijrivieren voor de prachtige smalle, bochtige kanaaltjes omgeven door groen waar de Mekong Delta om bekend staat. Je stapt over op een roeibootje om deze smalle kanaaltjes te verkennen. Terwijl de boot langzaam voort glijdt, hoef je alleen te genieten van de natuur, de vele fruitboomgaarden en het lokale leven dat zich op de oevers afspeelt. Het is tijd voor de lunch die genoten wordt bij een lokale pagode. Je ziet een weeshuis dat door boeddhistische monniken wordt gerund en je bezoekt de bijzondere, kleurrijke Cao Dai tempel.
Tenslotte vaar je per speedboat weer terug naar Ho Chi Minh Stad. Bij aankomst bij de pier word je per auto weer teruggebracht naar je hotel.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.