fbpx

De hoogtepunten van Yukon & Alaska in 3 weken

De hoogtepunten van Yukon & Alaska in 3 weken 22 dagen / 21 nachten Roundtrip

va. 4.680,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Deze ultieme outdoor rondreis brengt je in 3 weken door de grote National Parks, hoogste toppen en oudste gletsjers van Yukon en Alaska. Begin in het Canadese Whitehorse aan een ruige reis en beproef je geluk bij goudpannen, peddel over de Yukon River en spot wildlife aan de kust. Je reist met eigen huurauto en gebruikt de veerboten om de fjordlandschappen van Alaska over te steken. Ervaar een van de meeste geïsoleerde regio’s waar ruige natuur een hele nieuwe betekenis krijgt!

Reis Verenigde Staten van Amerika: De hoogtepunten van Yukon & Alaska in 3 weken met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  De hoogtepunten van Yukon & Alaska in 3 weken, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.