fbpx

De heilige pelgrimsstad Nikko

Dag excursie naar de heilige pelgrimsstad Nikko vanuit Tokyo.

va. 152,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
De heilige pelgrimsstad Nikko ligt tussen de heuvelachtige bossen ten noorden van Tokyo en is een van Japans belangrijkste bezienswaardigheden. Vanuit Tokyo kunt je hier een prachtige dagexcursie naar toe maken.De belangrijkste trekpleister hier is zonder twijfel de Toshogu schrijn. Dit heiligdom is opgedragen aan Tokugawa Ieyasu, een beroemde Shogun, militair leider van Japan uit de middeleeuwen
Het heiligdom bestaat uit verschillende tempels in een prachtig bos. Ontelbare houtsnijwerken en grote hoeveelheden goud werden gebruikt om de gebouwen te verfraaien op een manier die je nergens anders ziet in Japan ziet. Deze tempel wordt beschouwd als een van de mooiste van Japan. Bekend zijn ook de afbeeldingen van de aapjes, horen, zien en zwijgen. Je bezoekt ook het vulkanische Chuzenji meer wat op een afstand van 16 km ligt ten westen van Nikko aan de voet van de 2.484 m hoge vulkaan Nantai. Het water verlaat het meer van Chuzenji via de Kegonwaterval, waar het water 97 m loodrecht naar beneden valt. Vervolgens word je weer teruggebracht me de bus naar Tokyo.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.